miércoles, 10 de junio de 2009

Fotografies


En aquesta fotografia es pot observar un camí mullat pel qual caminen un seguit de dones acompanyades dels seus fills. Duien uns sacs amb tot el que necesitarien ja que segons la informació de l'epoca d'aquesta fotografia podem dir que es tracta de l'exili.



En aquesta imatge es pot ver uns soldats que estan al estirats al terra apuntant amb fussels.
Tots anaven amb d’indumentària habitual en els soldats. Un dels soldats subjecta una bandera republicana, gràcies a aquest fet sabem que es tracte de la Guerra Civil Espanyola.







En aquesta fotografia es veu una fossa amb un seguit de cadàvers, i relacionant la fotografia amb els fets històrics que estem estudiant podem dir que es tracta d'una fossa comuna on enterraven persones sense documentació que els identifiqués, i fins ara la majoria d'aquesta gent encara no han estat identificats.






Aqui podem veure a gent que està dormint al terra d'una estació de metro subterrània, aquest fet era frecuent durant els bombardejos de la Guerra Cicil que es produien quasi tot el dia i la gent s'amagava aqui degut al terror de que els hi caigués una bomba a sobre.






Aqui podem veure a molotes persones en un vaixell on segons els fets històrics de l'época que hem estudiat aquestes persones s'estaven exiliant cap a altres paissos que no estaven en guerra.







En aquest cartell es pot apreciar l'imatge d'un seguit d'homes i una dona que estan apuntant amb els fussells. Segons els documents consultats en aquests temps, les dones començaven a ser considerades ja que quedaven pocs homes en el front i les dones anaven a ajudar.







En aquest mapa podem veure els diferents camíns que va seguir la gent per ser exiliats.

No hay comentarios:

Publicar un comentario